امروز: دوشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ ساعت ۲۱:۳۷ Monday, 3 August 2026

زکات بدن چیست؟

زکات بدن چیست؟

اگر انسان زکات هر چیزی را به موقع بپردازد باعث آرامش روح و جسم انسان می‌شود. روزه گرفتن نیز علاوه بر اینکه باعث می‌شود زکات بدن پرداخته شود به سلامتی جسم نیز کمک زیادی می‌کند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، در دین اسلام هر چیزی زکاتی دارد و این را در کلام تمامی ائمه معصوم (ع) و قرآن می‌توان دید. به همین منظور به احادیثی چند در مورد زکات بدن اشاره می‌کنیم.

 

امام علی (ع) می‌فرمایند: برای هر چیزی زکاتی است و زکات بدن روزه است.

 

امام موسی کاظم (ع) می‌فرمایند: نمازهای مستحبی، برای هر مؤمنی وسیله‌ نزدیک شدن به خداست و حج‌ گزاردن، جهاد هر انسان ضعیف و ناتوان است و از هر چیزی باید زکاتی داد و زکات بدن گرفتن روزه‌های مستحبی است.

 

امام علی (ع) در حدیثی دیگر می‌فرمایند: زکات بدن، جهاد کردن و روزه‌داشتن است.

 

پی‌نوشت:

 

نهج‌البلاغه / 1152

 

تحف‌العقول/ 297

 

نهج‌البلاغه/ 1152

 

غررالحکم/ 188

 

منبع:

 

الحیات، ترجمه محمدرضا حکیمی

 

انتهای پیام

۱ دیدگاه برای این خبر ثبت شده است.

  1. ماه مبارک رمضان تنها ماه روزه نیست. دیدن فقط و فقط سریالهای ویژه رمضان نیست. جلو افتادن و جلو انداختن دیگران حتی به قدر مقدورات است. یک ماه با دهان روزه خدمت کردن برابر است با هزار ماه خدمت بی روزه کردن. منتها فلسفه نماز، روزه و حج در بین ما مسلمانان گم شده است. باید کاری کرد هر ماه مبارک رمضان که می آید مردم منتظر رمضان دیگر باشند. منتظر خدمات ویژه دستگاه هائی باشند که در ماه های عادی و با مدیریت های فعلی امکان رفع یکی از هزار معضل نیست. رمضان و محرم را دوست داشته باشند. برای مردم دنیا سرمشق باشند. همه دنیا بخواهند اخبار ماه های مبارک رمضان ایران را با جان و دل تعقیب بکنند. مثلا امسال سال مدیریت جهادی است. مدیران ارشد کشور فرصت دارند در این یک ماه کمیته ائی از پاک ترین افراد زیر مجموعه خود را تشکیل بدهند و با تفویض اختیارات خود برای صدور احکام صحیح و سریع مقداری از مشکلات مردم را چون مریضی های سرپائی در محل چاره اندیشی بکنند. نهضت رمضان، محرم، حج،.. را کم نشماریم ملتهای اسلامی را بيدارتر و مسئوليت پذيرتر مي کند. ويزيت هاي رايگان، مشاوره هاي ارزان، حل مشکلات قضائی و اداری مردم، توبیخ مدیران خلافکار، رفع تبعیض از زیر مجموعه ها که چون خوره بر پیکر مدیریت کشور است، رفع مشکلات تحصیل کرده ها، ازدواج نکرده ها، تامین داروهاي گرانقیمت بر مريضان و.. آخر سر هم تقدیم لوح تقدیر بر رمضانیان هر سال در عید فطر همان سال.

    2
    2

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین