فرماندار رامسر معتقد است: از یک سو علاقه مردم جهت استفاده از طبیعت بکر و زیبا و از سوی دیگر افزایش نرخ اجاره اماکن اقامتی و ویلاها سبب میشود تا گردشگرانی که از توان مالی چندانی برخوردار نیستند به اسکان در چادر روی بیاورند.
به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا، حسین شعبان سروری با اشاره به راهاندازی ستاد تسهیلات سفر همزمان با آغاز موج دوم سفر در استان توضیح داد: پیشبینی لازم برای هماهنگی با مراکز اقامتی و تفریحی شده و همزمان با آن تمامی طرحهای دریا به شکل آماده باش در میآیند.
وی اضافه کرد: جلساتی با مسئولین نجات غریق در مکانهای گردشگرپذیر داشتهایم. مسئولین در این جلسات قول دادهاند، با توجه به کمبودها در بخش نجات غریق بانوان، نیروهای جدیدی در این زمینه انتخاب کرده و با ارائه آموزش به آنها از این افراد در طرح دریا استفاده شود.
فرماندار رامسر با اشاره به 10 منطقه مصوب نمونه گردشگری در شهرستان، اظهار کرد: جهت اسکان مسافران و میهمانان، 22 مرکز اقامتی و 3000 ویلای استجاری در سطح شهرستان پیش بینی شده است.
وی خاطرنشان کرد: تله کابین، موزه تماشاگه راز خزر، باغ 3 هکتاری، هتل رامسر، بلوار تاریخی، سواحل زیبا و مناطق کوهستانی و ییلاقی از جمله فضاهای گردشگر پذیر رامسر است. رامسر جزء محدود نقاط در جهان است که حد دریا و جنگل در آن بسیار کم بوده و با فاصله 20 کیلومتری، اختلاف دما در آن حدود 20 درجه تفاوت دارد.
سروری بیان کرد: از سالهای گذشته اقامت در محدوده داخلی شهر رامسر ممنوع شده و جهت اسکان در سواحل، سکوهایی طراحی شده تا مسافران با حضور در این اماکن اقدام به برپایی چادر کنند. احداث کمپهای گردشگری و در اختیار قرار دادن آن به مسافران با قیمت کم از جمله راههای ساماندهی چادر خوابهای مسافران در حاشیه جادهها و پارکها است.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر از 4 طرح دریا در شهرستان بهرهبرداری میشود، افزود: اجرای این طرحها پاسخگویی نیاز مسافران نیست، لذا با توجه به طرح توسعهای، تا به حال زمین لازم برای اجرای 3 طرح مشخص شده است ولی متاسفانه یکسری موانع حقوقی و برخی از عوامل محیطی و طبیعی سبب از بین رفتن این زمینها شده، لذا سعی خواهیم کرد تا با رفع این عوامل تا پایان تعطیلات حداقل یک طرح جدید دریا اجرا کنیم.
انتهای پیام