امروز: دوشنبه، ۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۶:۵۵ Monday, 29 May 2023

قتل هولناک پرستار بيمارستان آريا

قتل هولناک پرستار بيمارستان آريا

مردي که پس از آزادي از زندان در يک سرقت به عنف منجر به قتل فرزانه 35 ساله پرستار بيمارستان آريا شده بود، توسط ماموران پليس آگاهي به همراه همدستانش دستگير شد.
به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینانیوز‌، به نقل از باشگاه خبرنگاران  : چندین هفته پیش در پی وقوع قتل مرحومه فرزانه –خ 35 ساله مجرد و پرستار بیمارستان آریا ماموران پلیس آگاهی استان خوزستان جهت بررسی موضوع سریعاً به محل اعزام شدند.

ماموران آگاهی در بررسی های اولیه و با رصد دوربین های امنیتی مشاهده کردند که فرزانه بر روی پل کیان پارس از یک دستگاه خودرو پراید نقره ای بدون پلاک به بیرون پرتاب می شود وبا اصابت به خودروی دیگری جان خود را از دست می دهد.

در ابتدا ماموران در دو موضوع قتل ناموسی و ارتکاب قتل با انگیزه سرقت فعالیت خود را آغاز کردند که در تحقیقات اطلاعاتی با توجه به وضعیت حسن اخلاقی مقتولین و خانواده اش و نظریه پزشکی قانونی و همچنین نوع قومیت قتل ناموسی منتفی و بررسی ارتکاب قتل با انگیزه سرقت به عنف قوت گرفت.

در این راستا پس از فعالیت های شبانه روزی اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی یک باند سارقین مسلح دستگیر و در اعترافات اولیه خود به صراحت به کیف قاپی ، سرقت خودرو، سرقت به عنف در پوشش مسافر کش معترف گشتند.

از سرکرده این باند به هویت داود که اعتیاد شدید به مواد مخدر از نوع شیشه داشت چندین مرحله بازجویی فنی و پلیسی صورت گرفت که متهم به ده ها فقره به سرقت به عنف تحت پوشش مسافر اعتراف کرد و بیان داشت: یک روز جواد ( یکی دیگر از اعضای باند) با یک خودرو پراید نقره ای سرقتی به نزد من آمد و گفت بیا بریم و سرقت انجام دهیم، با هم رفتیم درب منزل شخصی به نام محسن ( یکی دیگر از اعضای باند) وی نیز با ما همراه شد و در صندلی عقب خودرو نشست و بعد به سمت کیانپارس حرکت کرد.

سرکرده این باند خشن سرقت ادامه داد: در مسیر جلوی بیمارستان آریا یک خانم را سوار کردیم و پس از دقایقی جواد او را مورد ضرب و شتم قرار داد و قصد گرفتن طلاجات و کیف آن خانم را داشت که مقتوله به شدت در برابر جواد مقاومت کرد در نهایت جواد و محسن که به شدت عصبانی شده بودند خانم جوان را روی پل به بیرون پرتاب کرده و سپس سریع از محل متواری شدیم.

با توجه به این که جواد عضو باند سارقان مسلح چند روز گذشته دستگیر شده بود جهت تحقیقات از زندان تحویل گردید و مورد بازجویی فنی قرار گرفت.
جواد ضمن تایید اظهارات هم دستش اظهار نمود: روز  آزادی از زندان به خانه رفتم و داود و محسن به درب منزل ما آمده و گفتند بیا برویم سرقت من نیز پذیرفتم و سوار خودرو شدم. در بین راه روبروی بیمارستان آریا یک خانمی را سوار کردیم و روی پل کیان پارس با ضرب و شتم، قصد گرفتن اموال با ارزش او را داشتیم که به جهت مقاومت و کشمکش خانم ، از خودرو به بیرون پرتاب شد و ما نیز سریعاً محل را ترک کردیم.

رئیس پلیس آگاهی استان خوزستان در بیان این خبر به باشگاه خبرنگاران متهمان پس از اعتراف صریح به قتل مرحومه فرزانه با صدور قرار قانونی متناسب روانه زندان شدند و آخرین متهم فراری نیز به نام جواد در یک عملیات شبانه پلیسی در مخفیگاهش دستگیر شد.

 

توییت بینا

15:12 (۱ روز قبل) ۱

سلطان عمان وارد تهران شد

17:03 (۲ روز قبل) ۲

رئیس‌جمهور سه قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

16:59 (۲ روز قبل) ۳

ترکیه: ۹۶ کیلومتر از دیوار مرزی با ایران تکمیل شد

16:58 (۲ روز قبل) ۴

نیروهای طالبان اقدام به تیراندازی به پاسگاه ساسولی کردند

16:57 (۲ روز قبل) ۵

بازنشستگان برای وام ۳۰میلیونی نیاز به ثبت‌نام مجدد ندارند

16:56 (۲ روز قبل) ۶

ثبت‌نام در سامانه یکپارچه خودرو به ۱ میلیون نفر رسید

9:22 (۱ هفته قبل) ۷

کرایۀ حمل کالا ۳۰ درصد افزایش یافت

9:19 (۱ هفته قبل) ۸

تروریست ها ۵ مرزبان را در سراوان شهید کردند

8:32 (۲ هفته قبل) ۹

تمامی کارت های ملی تا سال ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت

10:33 (۲ هفته قبل) ۱۰

از معلمان نمونه منطقه آزاد ماکو تجلیل شد

10:28 (۲ هفته قبل) ۱۱

بارسلونا قهرمان لالیگا شد

10:26 (۲ هفته قبل) ۱۲

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شد

10:10 (۲ هفته قبل) ۱۳

رئیسی: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

10:10 (۲ هفته قبل) ۱۴

وزنه برداری ایران بر بام قاره کهن

9:28 (۳ هفته قبل) ۱۵

ضوابط مالی ثبت‌ نام مدارس اعلام شد

14:27 (۴ هفته قبل) ۱۶

دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند ابلاغ شد

9:55 (۴ هفته قبل) ۱۷

جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

9:55 (۴ هفته قبل) ۱۸

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از ۱۳ اردیبهشت

9:54 (۴ هفته قبل) ۱۹

قطعی برق سرور پیام‌رسان‌های داخلی رفع شد

9:42 (۴ هفته قبل) ۲۰

جاعلان اسکناس در تهران دستگیر شدند

پربازدیدها

آخرین عناوین