امروز: چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ ساعت ۰۷:۵۶ Wednesday, 14 May 2025

نفس مصر در سینه حبس شده است؛کمتر از 3 ساعت تا پایان ضرب‌الاجل ارتش

در حالی که مردم مصر امروز «چهارشنبه» با شعار “اسقاط نظام” در میدان التحریر جمع شده‌ و منتظر پایان ضرب الاجل ارتش هستند، منابع آگاه در فرودگاه قاهره از خروج 31 تن از خانواده‌های دیپلمات‌های ‌آمریکایی از این شهر خبر دادند.   به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل...

در حالی که مردم مصر امروز «چهارشنبه» با شعار “اسقاط نظام” در میدان التحریر جمع شده‌ و منتظر پایان ضرب الاجل ارتش هستند، منابع آگاه در فرودگاه قاهره از خروج 31 تن از خانواده‌های دیپلمات‌های ‌آمریکایی از این شهر خبر دادند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ” ایسنا “، به نقل از روزنامه مصری الیوم السابع، در حالی که به پایان مهلت نیروهای مسلح مصر (ساعت 16 به وقت محلی) برای پاسخگویی نظام این کشور به خواسته‌های تظاهرکنندگان نزدیک می‌شویم، جمع کثیری از مردم مصر از اولین ساعات صبح امروز برای مشارکت در تظاهرات میلیونی در میدان التحریر تجمع کرده‌اند.

 

تظاهرکنندگان التحریر که هر لحظه بر شمار آنها افزوده می‌شود، ضمن خواندن سرود ملی مصر شعار “ارحل ارحل” (برو برو) و اسقاط نظام سر دادند.

 

نیروهای ارتش مصر نیز به منظور تامین امنیت تظاهرکنندگان معترض، تدابیر امنیتی شدیدی را در اطراف میدان التحریر اتخاذ کرده‌اند.

 

علاوه بر این یک منبع نظامی به روزنامه الیوم السابع اعلام کرد: همه یگان‌های ارتش در نواحی مختلف مصر در حالت آماده‌باش کامل قرار دارند.

 

وی گفت: یگان‌های ارتش دستور گرفته‌اند تا به منظور رویارویی با هرگونه حوادث احتمالی و همزمان با نزدیک شدن به پایان ضرب‌الاجل ارتش به گروه‌های سیاسی در آماده‌باش کامل باشند.

 

ساعاتی پیش نیز در درگیری‌ میان طرفداران مرسی با گروه‌های ناشناس یک تن از ناحیه سر به شدت زخمی و به دلیل شدت جراحات وارده درگذشت.

 

علاوه بر این منابع آگاه در فرودگاه قاهره اعلام کردند: 31 تن از خانواده‌های دیپلمات‌های آمریکایی امروز قاهره را ترک کردند. مقامات کویت نیز بار دیگر از شهروندان این کشور خواستند تا هر چه سریعتر مصر را ترک کنند.

 

رشید الحمد، سفیر کویت در قاهره اعلام کرد: همه شهروندان کویتی مقیم مصر باید با توجه به تحولات این کشور هر چه سریعتر از مصر خارج شوند.

 

این درخواست مقامات کویتی به دنبال مخالفت محمد مرسی، رئیس‌جمهوری مصر با ضرب‌الاجل نیروهای مسلح این کشور صورت گرفت.

 

علاوه بر این تظاهرکنندگان شماری از ساختمان‌های دولتی از جمله ساختمان مجلس شورا مصر را بستند و اعلام کردند تا زمان برکناری کامل اعضای اخوان المسلمین به اعتصاب خود ادامه می‌دهند.

 

نیروهای امنیتی نیز در اطراف ساختمان وزارت کشور با خودرو‌های زرهی خود به منظور تامین امنیت این مقر مستقر شدند.

 

در شهر کوم نیز حدود 1500 تظاهر‌کننده مقر حزب آزادی و عدالت را به آتش کشیدند.

 

این اقدام تظاهرکنندگان در اعتراض به مخالفت رئیس‌جمهوری مصر با خواسته‌های آنها برای برکناری از سمتش صورت گرفت.

 

همچنین معترضان مصری خطوط راه‌آهن را بسته و مانع از حرکت طبیعی قطارها در مصر شدند.

 

در پورت سعید نیز تظاهرکنندگان نافرمانی مدنی اعلام کرده و با بستن منطقه تجاری این شهر از مرسی خواستند هر چه سریعتر استعفا دهد.

 

در اسکندریه تظاهرکنندگان خطوط راه‌آهن را بسته و اعلام کردند، به اعتصاب خود ادامه می‌دهند.

 

روزنامه الیوم السابع اعلام کرد: عبدالفتاح السیسی، وزیر دفاع مصر امروز نشستی را با فرماندهان نیروهای مسلح این کشور در مقر وزارت دفاع برگزار کرده که موضوع این نشست تحولات چند روز اخیر در مصر به ویژه پس از اظهارات روز سه شنبه محمد مرسی و نزدیک شدن به پایان ضرب‌الاجل ارتش است.

 

از سوی دیگر، سایت اینترنتی النشره اعلام کرد: گروه‌های اسلام‌گرای مصر از محمد مرسی خواستند تا به خواسته‌های تظاهرکنندگان پاسخ داده و انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری برگزار کند.

 

کاترین اشتون، رئیس سیاست خارجه اتحادیه اروپا نیز از همه طرف‌های درگیر مصر خواست تا ضمن حفظ خویشتنداری مذاکرات فراگیر در این کشور با هدف پایان دادن به بحران سیاسی آغاز کنند.

 

 

علاوه بر این خبرگزاری رویترز به نقل از منابع سیاسی گزارش داد: نیروهای مسلح مصر تهدید کرده‌اند اگر محمد مرسی و مخالفان تا پایان مهلت داده شده به توافق نرسند عمل به قانون اساسی این کشور را به حالت تعلیق درآورده و پارلمان را منحل می‌کنند.

 

روزنامه السیاسه کویت در خبری نوشت: منابع مصری اعلام کردند که عبدالفتاح السیسی، وزیر دفاع مصر از مرسی خواسته تا برای پایان دادن به خشونت‌های مصر استعفا دهد.

 

همچنین این منبع و برخی منابع سیاسی بلندپایه نیز اعلام کردند: مذاکرات با مرسی برای خروج امن وی از مصر و برکناریش ادامه دارد.

.

توییت بینا

9:47 (۶ ماه قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۶ ماه قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۶ ماه قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۸ ماه قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۸ ماه قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۹ ماه قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۹ ماه قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۹ ماه قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۹ ماه قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۹ ماه قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۹ ماه قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۹ ماه قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۹ ماه قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۹ ماه قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۹ ماه قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۹ ماه قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۹ ماه قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۹ ماه قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۹ ماه قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین