امروز: پنج شنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۲ ساعت ۱۵:۵۱ Thursday, 8 June 2023

کمک 100 میلیونی وزیر ورزش برای اعزام خبرنگاران به برزیل

کمک ۱۰۰ میلیونی وزیر ورزش برای اعزام خبرنگاران به برزیل

وزیر ورزش و جوانان دستور پرداخت مبلغ یک صد میلیون تومان بابت اعزام خبرنگاران و عکاسان را به برزیل صادر کرد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان در جلسه امروز با حضور مشاور رسانه‌ای رییس جمهور، مدیرکل مطبوعات داخلی و علی کفاشیان برگزار شد دستور پرداخت 100 میلیون تومان مازاد بر کمک قبلی وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال برای اعزام خبرنگاران و عکاسان را داد.

 

او با اشاره به تحقیقات علمی انجام شده گفت: نتایج تیم‌های مختلف ورزشی تاثیر زیادی در انسجام ملی دارد اما فوتبال تاثیراتی به مراتب شگرف‌تری نسبت به سایر رشته‌ها دارد. با این حال بزرگ‌ کردن برد‌ها موجب می‌شود که شادی غیر قابل وصفی در جامعه ایجاد شود و اگر به پیروزی نرسیم شاید باعث سرخوردگی ملی شود و همه این‌ها ظرفیت رسانه‌ها را نشان می‌دهد.

 

وی افزود: در فوتبال برد و باخت وجود دارد اما نباید با یک برد بی‌نهایت مسرور شویم و با یک باخت سرافکندگی ایجاد کنیم. این موضوع را باید رسانه‌ها مدیریت کنند. حضور در جمع 32 تیم حاضر در جام جهانی یک افتخار است و باید به گونه‌ای عمل کنیم که این موضوع باعث امیدواری شود و نه ناامیدی.

 

وی با اشاره به حضور نمایندگان رسانه‌های ایران در جام جهانی برزیل گفت: باید واقع‌بینی را ترویج کنیم. بسیاری از کشورهای حاشیه خلیج فارس به دنبال هویت‌سازی هستند. بنابراین ما که تاریخ بسیار باپشتوانه‌ای داریم باید کاری کنیم که به تاریخ‌مان لطمه‌ای وارد نشود. در جام جهانی باید همه نگاه‌ها در مسیر تقویت هویت ملی‌مان باشد.

 

گودرزی ادامه داد: من از ابتدا با حضور همه رسانه‌ها در جام جهانی موافق بودم و علاقه‌مند بودیم که اگر توان مالی بیشتری داشتیم تعداد بیشتری خبرنگار به برزیل اعزام شوند. حضور پرتعداد رسانه‌های ایرانی در جام جهانی باعث می‌شود که رسانه‌های معاند کمتر علیه تیم ملی و ایران صحبت کنند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

14:15 (۱ روز قبل) ۱

کارکنان یک بانک ۱۱ بار وام قرض الحسنه دریافت کردند

14:15 (۱ روز قبل) ۲

قرعه‌کشی مرحله دوم فروش خودرو امروز انجام می‌شود

15:12 (۲ هفته قبل) ۳

سلطان عمان وارد تهران شد

17:03 (۲ هفته قبل) ۴

رئیس‌جمهور سه قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد

16:59 (۲ هفته قبل) ۵

ترکیه: ۹۶ کیلومتر از دیوار مرزی با ایران تکمیل شد

16:58 (۲ هفته قبل) ۶

نیروهای طالبان اقدام به تیراندازی به پاسگاه ساسولی کردند

16:57 (۲ هفته قبل) ۷

بازنشستگان برای وام ۳۰میلیونی نیاز به ثبت‌نام مجدد ندارند

16:56 (۲ هفته قبل) ۸

ثبت‌نام در سامانه یکپارچه خودرو به ۱ میلیون نفر رسید

9:22 (۲ هفته قبل) ۹

کرایۀ حمل کالا ۳۰ درصد افزایش یافت

9:19 (۲ هفته قبل) ۱۰

تروریست ها ۵ مرزبان را در سراوان شهید کردند

8:32 (۳ هفته قبل) ۱۱

تمامی کارت های ملی تا سال ۱۴۰۵ اعتبار خواهند داشت

10:33 (۳ هفته قبل) ۱۲

از معلمان نمونه منطقه آزاد ماکو تجلیل شد

10:28 (۳ هفته قبل) ۱۳

بارسلونا قهرمان لالیگا شد

10:26 (۳ هفته قبل) ۱۴

انتخابات ریاست‌جمهوری ترکیه به دور دوم کشیده شد

10:10 (۳ هفته قبل) ۱۵

رئیسی: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات مسکن تبعیض‌آمیز عمل نکنند

10:10 (۳ هفته قبل) ۱۶

وزنه برداری ایران بر بام قاره کهن

9:28 (۱ ماه قبل) ۱۷

ضوابط مالی ثبت‌ نام مدارس اعلام شد

14:27 (۱ ماه قبل) ۱۸

دستورالعمل اجرایی تسهیلات قرض‌الحسنه فرزند ابلاغ شد

9:55 (۱ ماه قبل) ۱۹

جمعی از معلمان و فرهنگیان با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند

9:55 (۱ ماه قبل) ۲۰

آغاز پیش‌فروش بلیت قطارهای مسافری از ۱۳ اردیبهشت

آخرین عناوین