امروز: پنج شنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۲۰:۳۸ Thursday, 5 November 2026

آمریکا در بازی دوم برای پیروزی به میدان می‌آید

آمریکا در بازی دوم برای پیروزی به میدان می‌آید

کارشناس والیبال گفت: تیم ملی ایران با استارت خوب و مقتدرانه و حمایت هواداران در اولین بازی آمریکا را شکست داد.

:

به گزارش سایت خبری بینانیوز ، رضا مومنی‌مقدم اظهار کرد: تیم ملی ایران توانست با حمایت هواداران و عملکرد خوب بازیکنان، تیم آمریکا را با اقتدار شکست دهد. وی ادامه داد: تقریبا بازیکنان و کادر فنی به هماهنگی و شناخت خوبی ‌رسیده‌اند و خیلی راحت‌تر نسبت به دور رفت بازی می‌کنند. اوج این هماهنگی را نیز در سالن آزادی دیدیم که ایران مقابل آمریکا بازی فوق‌العاده ی را به نمایش گذاشت و توانست با اقتدار این تیم را شکست دهد. مومنی مقدم در خصوص دور برگشت مسابقات لیگ جهانی خاطر نشان کرد: همانطور که پیش‌بینی می‌شد، با حمایت خوب هواداران و عملکرد بازیکنان، بازی خوب و فوق‌العاده‌ای بود و توانستند تیم آمریکا را تحت فشار قرار دهند. در سرویس‌، ‌دریافت و حمله نیز تیم ایران عملکرد خوبی داشت ولی تیم آمریکا که یکی از قدرت‌های دنیاست، نتوانست همانند دور رفت با سرویس‌های پرشی و دریافت عالی ایران را شکست دهد.
:
مربی تیم ملی نوجوانان درباره کادر فنی تیم ملی ایران گفت: عملکرد کادر فنی نیز در ادامه مسابقات بازی به بازی بهبود پیدا کرد. مخصوصا در بازی نخست مقابل آمریکا، تعویض فرهاد قائمی به جای میرزاجانپور، تعویض به جا و مناسبی بود و این نشان‌دهنده این است که کادر فنی از همه بازیکنان شناخت کافی را دارد و در بحث آنالیز نیز عملکرد بسیار خوبی داشتند. مومنی‌مقدم درباره میزان نقش کاپیتان تیم ملی در فرآیند تعویض بازیکنان افزود: تیم‌ شامل بازیکنان و ‌کادر فنی است که می‌توانند در امر تصمیم‌گیری دخیل باشند. این طور نیست که بازیکن به مربی دستور بدهد چگونه تعویض انجام شود بلکه برای کمک به تیم همه باید تلاش کنند.
:
این کارشناس والیبال درباره پیش‌بینی بازی بعد ایران مقابل آمریکا اظهار کرد: توانایی بازیکنان برای شکست تیم آمریکا بسیار زیاد است، در بازی قبل این توانایی را ثابت کردند. به نظر من سرمربی تیم ملی آمریکا از اندرسون در قطر پاسور استفاده خواهد کرد و راسل و ساندر را به عنوان دو دریافت‌کننده قدرتی به میدان خواهد فرستاد و بیشتر در مرکز زمین متمرکز می‌‍‌شوند.
:
وی تصریح کرد: قطعا تیم آمریکا برای پیروز شدن در بازی دوم تمام تلاش خود را می‌کند تا با پیروزی مقابل ایران فاصله خود را با تیم دوم جدول بیشتر کند. کارشناس والیبال در خصوص صعود تیم ملی ایران به مرحله بعد تصریح کرد: کار سختی پیش رو داریم. اما خوشبختانه تمام بازی‌های دور برگشت در ایران است و تیم ملی از شرایط میزبانی به خوبی استفاده خواهد کرد. اگر بتوانیم لهستان را در ایران شکست دهیم و لهستان نیز نتواند امتیازی کسب کند، امید زیادتری برای صعود داریم و امیدوارم ایران جزو دو تیم صعود کننده به مرحله بعد باشد.

./.

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین