امروز: جمعه، ۱۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۳:۴۰ Friday, 6 November 2026

استقبال افخم از توسعه مناسبات رسانه ای ایران و ایتالیا

استقبال افخم از توسعه مناسبات رسانه ای ایران و ایتالیا

الساندرو پیکا، مدیرعامل خبرگزاری آجی ایتالیا که در راس یک هیات رسانه ای به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده با مرضیه افخم سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت امور خارجه دیدار و گفت‌وگو کرد.

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا، سخنگو و رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه ای وزارت امور خارجه در این دیدار روابط خوب و سنتی ایران و ایتالیا را زمینه ساز همکاری ها در حوزه رسانه ای خواند و از گسترش مناسبات رسانه ای بین دو کشور در قالبهای مختلف شامل مبادله هیات‌های رسانه‌ای، برگزاری سمینارهای مشترک، سفر متقابل مقامات ذیربط رسانه های دو کشور استقبال نمود و تصریح کرد : سفر هیات خبرگزاری آجی ایتالیا به تهران نقطه شروع خوبی برای توسعه همکاری های دو خبرگزاری می‌باشد.

مرضیه افخم با اشاره به مذاکرات انجام شده بین مسئولین خبرگزاری جمهوری اسلامی و خبرگزاری آجی ایتالیا ظرف دو روز گذشته ، اظهار امیدواری نمود با امضای تفاهمنامه همکاری های خبری بین ایرنا و آجی افزایش رفت و آمدهای مدیران و خبرنگاران دو کشور و مبادله اخبار در زمینه های مختلف بیشتر از گذشته فعال شود .

در این دیدرا الساندرو پیکا، مدیرعامل خبرگزاری آجی ایتالیا نیز با ابراز خرسندی از سفر به ایران گزارشی از توانمندیها و سابقه فعالیتهای خبرگزاری آجی ارائه و از توسعه همکاری با ایرنا در حوزه های جدید رسانه ای استقبال کرد. همچنین در این ملاقات روبرتو لادیسکو معاون خبری خبرگزاری آجی ایتالیا نیز به امضای تفاهنامه همکاری میان دو خبرگزاری ایران و ایتالیا در آینده نزدیک اشاره کرد و گفت: در نظر داریم اخبار فارسی تولید کنیم تا مخاطبین فارسی زبان خبرگزاری بتوانند از اخبار منتشر شده این خبرگزاری بهره‌برداری نمایند. مدیر عامل خبرگزاری آجی آشنائی مخاطبین این خبرگزاری با تحولات ایران و بر اساس منابع موثق خبری ایرانی را بخشی از برنامه های حرفه ای این خبرگزاری در نقاط مختلف جهان توصیف کرد.

انتهای پیام

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین