امروز: جمعه، ۱۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۲۰:۴۸ Friday, 6 November 2026

افخم بیانیه وزارت خارجه آمریکا را دخالت در امور داخلی ایران خواند

افخم بیانیه وزارت خارجه آمریکا را دخالت در امور داخلی ایران خواند

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران تحریم‌های جدید آمریکا را کاملا خلاف مسیر دیپلماتیک دانست و تاکید کرد که این روند با اهداف مذاکرات مغایرت دارد.

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ،  مرضیه افخم، سخنگوی وزارت امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره استمرار تحریم‌های آمریکا علیه ایران با توسل به بهانه‌های جدید و در آستانه دور جدید مذاکرات ایران و گروه 1+5 اظهار کرد: اصرار بر استفاده از ابزار تحریم علیه ملت ایران با بهانه‌جویی‌های تازه و یا کهنه، و با هدف تحمیل سیاست‌ها، کاملا خلاف مسیر دیپلماتیک بوده و با اهداف مذاکرات بین‌المللی که نیازمند حسن نیت، احترام متقابل و اعتمادسازی است مغایرت تام دارد.

 

او با اشاره به استقبال کشورهای مختلف جهان از گفت‌وگوهای ژنو و انتظار افکار عمومی جهانی برای گامی رو به جلو در مذاکرات جامع پیش‌رو در وین افزود: اقدام به تحریم اتباع و شرکت‌های ایرانی و یا تهدید غیرقانونی و هراس آفرینی علیه شرکت‌های بین‌المللی مشتاق به همکاری و سرمایه‌گذاری در ایران، غیرمسوولانه و فاقد وجاهت حقوقی و بین‌المللی است، و خلاف اراده جامعه بین‌المللی برای حل و فصل عاجل این بحران ساختگی است.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: اتهام حمایت از تروریسم درباره ایران که از بزرگ‌ترین قربانیان تروریسم است و در صف نخست مبارزه با تروریسم، افراط‌گرایی و خشونت‌طلبی قرار دارد، بهانه‌جویی و درک ناقص از مقوله تروریسم است.

 

افخم هم‌چنین در جواب به سوالی درباره ادعاهای مکرر مقامات آمریکایی در مورد موضوعات حقوق بشری در ایران و از جمله بیانیه جمعه گذشته وزارت امور خارجه آمریکا درباره دستگیری و بازداشت افراد در کشورمان از جمله مسائل مربوط به انتخابات ریاست جمهوری چهار سال قبل، با رد بیانیه وزارت خارجه آمریکا گفت: این بیانیه دخالت در امور داخلی ایران است و مغایر با تعهدات دولت آمریکا ذیل بیانیه الجزایر است.

 

وی وزارت خارجه تصریح کرد: مشروعیت آمریکا برای قضاوت درباره حقوق بشر در سطح جهان به دلایل متعددی زیر سوال است، حمایت‌های آمریکا از اقدامات ضدحقوق بشری رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان و حملات هواپیماهای بدون سرنشین آمریکا علیه مردم بی‌دفاع افغانستان و هم‌چنین حمایت آشکار واشنگتن از کشورهای ناقض حقوق بشر و استفاده ابزاری از ارزش‌ها و مبانی اخلاقی همه از مواردی است که آمریکا باید نسبت به آن‌ها پاسخگو باشد و لازم است مقامات آمریکا گزارشات رو به افزایش و نگرانی مراجع مستقل درباره افول شدید حقوق بشر در آمریکا را مورد توجه قرار دهند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین