امروز: پنج شنبه، ۲ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۰۰:۵۵ Thursday, 24 September 2026

افزایش مبلغ وام مسکن راهی آسان برای خانه‌دار شدن اقشار متوسط

افزایش مبلغ وام مسکن راهی آسان برای خانه‌دار شدن اقشار متوسط

عضو انجمن انبوه‌سازان استان تهران معتقد است: افزایش تسهیلات مسکن بر قیمت خانه تاثیری ندارد و تنها می‌تواند اقشار متوسط را به بازار مسکن جذب کند.

 

به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینانیوز؛علیرضا قهاری در گفت‌وگو با(ایسنا) اظهار کرد: پرداخت وام مسکن به میزان شش برابر سپرده متقاضیان تنها برای اقشار کمی از جامعه مفید است و اعطای این تسهیلات نمی‌تواند جوابگوی تامین مسکن همه مردم کشور باشد.

 

وی گفت:‌ در صورتی که اقشار متوسط حدود 20 تا 30 میلیون تومان ودیعه در بانک بگذارند و شش برابر آن را توسط سپرده دریافت کنند بازپرداخت این وام‌ها سنگین می‌شود.

 
قهاری با بیان این‌که دولت می‌خواهد جایگزینی برای مسکن مهر ایجاد کند، گفت:‌ مسکن مهر و اعطای این تسهیلات جوابگوی همه نیازهای مسکن نیست بلکه همه این سرمایه‌های ملی در جای خود تاثیرگذار هستند.

 

این عضو انجمن انبوه سازان استان تهران معتقد است: سیاست‌های تامین مسکن در همه کشورها وجود دارد و این سیاست‌ها در کشور ما نیز باید از پیش برنامه‌ریزی شود چرا که دیگر زمان آزمون و خطا نیست و باید برنامه‌ریزی‌ها مناسب باشند.

وی درباره تاثیر افزایش تسهیلات مسکن گفت: افزایش این تسهیلات بر قیمت مسکن تاثیری ندارد و تنها می‌تواند اقشار متوسط را به بازار مسکن جذب کند.

 
به گفته قهاری این برنامه‌ها می‌تواند مردم و متقاضیان مسکن را به برنامه‌های دولت امیدوار کند و مردم به فکر تامین مسکن به روش‌های آسان‌تر باشند.

 
این عضو انجمن انبوه‌سازان استان تهران معتقد است: سیاست‌های تشویقی خرید خانه به هر نحوی که باشد در بازار مسکن تاثیرگذار است.

 
وی اظهار کرد: سیاست‌های تشویقی همچون افزایش تسهیلات وام مسکن می‌تواند در خانه‌دار شدن افراد موثر باشد و این سیاست‌ها باید با گردش بازار و قدرت خرید مردم همراه باشد.

 
به گفته قهاری وزارت راه و شهرسازی که عنوان‌کننده این طرح است باید با بانک مرکزی در جهت میزان اعتبارات بانکی بررسی‌هایی انجام دهد.

این کارشناس افزود: پس از این که پروژه مسکن مهر پایان یابد باید سیاست‌های تامین مسکن ادامه داشته باشد چراکه مجموعه‌ای از این سیاست‌ها می‌تواند نقطه شروعی برای برنامه‌های جدید باشد.

 
وزیر راه و شهرسازی هفته پیش در حاشیه جلسه هیات دولت اعلام کرد که آیین‌نامه پرداخت وام مسکن به میزان شش برابر ودیعه متقاضیان تنظیم شده و به بانک مرکزی ارسال می‌شود.

 

انتهای پیام

 

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین