امروز: جمعه، ۱۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۰۷ Friday, 6 November 2026

انتقاد شدید مرتضی اسدی از تراکتورسازی

انتقاد شدید مرتضی اسدی از تراکتورسازی

مدافع گسترش فولاد با انتقاد از مسئولان تراکتورسازی می گوید به خاطر این تیم تا دو ماه به پیشنهاداتش فکر هم نکرده است.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ،مرتضی اسدی درگفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری، در پاسخ به این سوال که چه شد از تراکتورسازی جدا شد و به گسترش فولاد پیوست، گفت: بیش از یک ماه بود که منتظر تراکتوری‌ها بودم اما ظاهرا آنها در حال مذاکره با بازیکنان دیگر بودند و شاید به دنبال از ما بهتر بودند. حتی اطلاع دارم که مبالغی بالاتر از آنچه که به ما می‌دادند را به سایر بازیکنان پیشنهاد داده بودند. من چهار سال در این تیم بودم و تراکتور را مثل خانه خودم می دانستم اما شرایطی ایجاد کردند که واقعا اذیت شدیم. دو ماه حتی روی پیشنهاداتم فکر هم نکردم و این کار تنها به خاطر تراکتورسازی بود، ولی وقتی کار به اینجا رسید و دیدم سراغی نمی گیرند به گسترش فولاد آمدم.

 

او در پاسخ به این سوال که آیا تراکتوری‌ها تماسی برای حضورش در این فصل داشتند یا خیر، اظهار کرد: یک جلسه‌ دو دقیقه‌ ای با تراکتوری‌ها داشتم که پیشنهادشان را دادند و من هم قبول نکردم. وقتی خطیبی سرمربی تراکتورسازی شد همان اول کار خیلی‌ها گفتند که من و چند نفر دیگر در لیست مازاد او هستیم. جدایی ما از این تیم همان جا استارت خورد. من کاپیتان این تیم بودم و از بازیکنان قدیمی این تیم محسوب می شوم. اما باشگاه به گونه‌ای با ما رفتار کرد که جالب نبود و در حالی که گفته می‌شد ستون و اسکلت تراکتورسازی حفظ می‌شود اکثر بازیکنان از این تیم رفتند.

 

او ادامه داد: در دو سال اخیر تراکتورسازی یکی از بهترین خط دفاعی‌های لیگ برتر را داشته است. جالب است که تا کادر فنی عوض شده با مدافعان تیم ملی صحبت کرده‌اند. البته خود آنها باید پاسخگوی عملکردشان باشند و من تنها برای تراکتورسازی آرزوی موفقیت می‌کنم و خطاب به هواداران این تیم می گویم که در دو ماه گذشته گزینه اولم تراکتورسازی بود و به هیچ پیشنهادی فکر هم نکردم. آنقدر در این مدت اذیت شدم که مریض شدم.

 

مدافع جدید گسترش فولاد در پایان با ابراز خوشحالی از پیوستن به این تیم به ایسنا گفت: خوشحالم که باز هم در تبریز حاضر هستم. این تیم کادر فنی خوبی دارد و بازیکنان جوانش با انگیزه زیادی کار می‌کنند. روح رفاقت در گسترش فولاد حاضر است و من به این دلیل این تیم را انتخاب کرده‌ام که بتوانم باز هم به فوتبال تبریز کمک کنم و مطمئن باشید که هر چه از دستم بر آید برای گسترش فولاد انجام می‌دهم.

 

 

ا‌نتها‌ی‌ پیا‌م

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین