امروز: شنبه، ۱۶ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۵:۲۵ Saturday, 7 November 2026

اینترنت کشور معلق میان بد و خوب

اینترنت کشور معلق میان بد و خوب

یک کارشناس درباره قیمت اینترنت در کشور گفت: اگر بخواهیم اینترنت را از لحاظ قیمتی بررسی کنیم، قیمت این خدمت در حدی نیست که بتوان آن را ارزان محسوب کرد.

 

 
به گزارش سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز ، عبدالوحید واحدی – عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور – در گفت‌وگو با  (ایسنا) اظهار کرد: البته شرکت‌ها سعی کرده‌اند با استفاده از ترفند تقسیم سرویس بین چند کاربر قیمت اینترنت را تا حدودی پایین نگه دارند که البته این موضوع باعث تحت تاثیر قرار گرفتن کیفیت سرویس مورد نظر می‌شود. در کل می‌توان گفت وضعیت کنونی و فعلی اینترنت در کشور چیزی بین بد و خوب است.

 

 
این کارشناس در ادامه به مصوبه اخیر سازمان تنظیم مقررات ارتباطات اشاره و اظهار کرد: تخفیف اصلی را باید مردم لمس کنند نه شرکت‌های ارائه دهنده خدمات اینترنت. این 35 درصد تخفیف فققط به شرکت‌های PAP داده شده و آنها هم می‌توانند این تخفیف را به زیرمجموعه‌های خود اعمال کنند. اما بهتر بود علاوه بر این شرکت‌ها، سایر شرکت‌ها نیز در مصوبه دیده می‌شد تا شکافی بین بخش خصوصی ایجاد نشود. تعبیر من از این مصوبه این است که تصمیم با توزیع کنندگان خدمات نهایی گرفته شده است.

 

 
وی همچنین افزود: ورود شرکت‌های خصوصی به زمینه واردات پهنای باند تاثیر بسیاری زیادی روی قیمت و کیفیت اینترنت در کشور خواهد گذاشت. شاید بتوان حتی این موضوع را به عنوان درمانی برای بهبود وضعیت اینترنت در کشور در نظر گرفت. درحقیقت رقابت باعث می‌شود کاهش قیمت و افزایش کیفیت بوجود آید.

 

 

واحدی در ادامه به خصوصی شدن مخابرات اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه مخابرات ارگانی دولتی بوده و سپس خصوصی شده، ظرفیت‌هایی را در دست دارد که باعث ایجاد رقابتی سخت و ناعادلانه با سایر شرکت‌های خصوصی می‌شود و تضعیف بخش خصوصی را به همراه می‌آورد.

 

 
این عضو سازمان نظام صنفی رایانه کشور در پایان مطرح کرد: باید برای مصرف کنندگان این خدمت در کشور چاره اندیشیده شود تا اینترنت بصورت ارزان در اختیار کاربران قرار بگیرد. در این رابطه ابزارهایی که در خود وزارتخانه وجود دارد می‌تواند کمک بسزایی به حل این مشکلات بکند.

 

 

انتهای پیام

 

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین