امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۰۰:۵۳ Sunday, 8 November 2026

بیمه‌تکمیلی برای معتادان/بسته تکمیلی درمان معتادان تا 2ماه دیگر

بیمه‌تکمیلی برای معتادان/بسته تکمیلی درمان معتادان تا ۲ماه دیگر

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از تعریف و تصویب بسته درمانی معتادان تا دو ماه دیگر خبر داد و گفت: دولت برای بیمه مکمل معتادان نیز بودجه اختصاص داده است و مباحث درمانی آنها را دنبال خواهد کرد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، علی ربیعی در حاشیه برگزاری جلسه‌ای که در رابطه با وضعیت اشتغال معتادین بهبود یافته در وزارت کشور برگزار شد، با بیان اینکه این جلسه در راستای اجرای سیاست‌های رفاهی و اجتماعی دولت است، گفت: دولت رسیدگی به مسائل اجتماعی و رفاهی را به طور کارشناسی و با رویکرد موثر در دستور کار دارد که از جمله آنها می‌توان به وضعیت افراد درگیر با مواد مخدر اشاره کرد.

 

وی ادامه داد: جداسازی معتاد، جرم و بیماری از یکدیگر اولین مساله دولت است. دولت به بخش اعظم افراد درگیر با مواد مخدر به عنوان بیماران ناتوانی می‌نگرد که برای حل مشکلاتشان برنامه دارد.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در ادامه اولین تصمیم دولت را تعریف و تصویب راهنمای درمانی معتادان در شورای عالی بیمه اعلام کرد و گفت: به علاوه بیمه پایه که دولت برای معتادان در نظر گرفته است، برای بیمه مکمل نیز بودجه اختصاص داده و بحث درمانی‌شان را دنبال خواهد کرد.

 

ربیعی از تعریف و تصویب بسته درمانی معتادان طی یک تا دو ماه آینده خبر داد و گفت: برای پیگیری مباحث آموزشی، روان‌درمانی و حمایت از معتادان برای ورود به مشاغل نیز هماهنگی‌هایی میان دستگاه‌های مختلف از جمله وزارت کشور، معاونت اشتغال وزارت کار کمیته امداد، سازمان بهزیستی، شهرداری، و سازمان فنی و حرفه‌ای کشور ایجاد شده است.

 

وی ادامه داد: برای فراهم شدن بازار فروش مشاغل معتادان بهبود یافته نیز کمیته امداد اعلام آمادگی کرده است.

 

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در پایان تشکیل دائمی از معاونین دستگاه‌های اجرایی مرتبط در ستاد مبارزه با مواد مخدر را نیز که حمایت‌های اجتماعی از معتادان بهبود یافته را دنبال می‌کند را از دیگر خروجی‌های این جلسه دانست.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین