امروز: جمعه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۱۴:۵۷ Friday, 18 September 2026

تلفن همراه، علت‌شهادت سردار محمد‌علی الله‌دادی و جهاد مغنيه؟

تلفن همراه، علت‌شهادت سردار محمد‌علی الله‌دادي و جهاد مغنيه؟

یک روزنامه لبنانی از نتایج تحقیقات حزب‌الله لبنان در مورد شهادت شماری از اعضایش از جمله جهاد مغنيه به همراه شهيد الله‌دادي در نزدیکی مرز سوریه و اسرائیل خبر داد.

:

به گزارش سایت خبری بینانیوز ، روزنامه لبنانی “الجمهوریه” روز شنبه چهارم بهمن گزارش داد، این احتمال وجود دارد که یک فرمانده سپاه پاسداران به علت خاموش نکردن تلفن همراه‌اش شناسایی و مورد هدف قرار گرفته باشد. این گزارش می‌افزاید که تحقیقات حزب‌الله لبنان نشان می‌دهد که شهيد الله‌دادی، تلفن همراه‌اش را در یک منطقه حساس نظامی در نزدیکی مرز سوریه و اسرائیل روشن نگه داشته است.
:
منابع خبری نزدیک به حزب‌الله لبنان روز یکشنبه ۱۸ ژانویه اعلام كردند که در حمله اسرائیل به یک کاروان نظامی تعدادی از اعضای این گروه در مجموع ۱۱ نفر کشته شده‌اند. سپاه پاسداران نیز در اطلاعیه رسمی خبر شهادت سردار محمدعلی الله‌دادی در حین بازدید از منطقه “قنیطره” در نزدیکی بلندی‌های جولان توسط یک بالگرد صهيونيستی را تایید کرد. اسرائیل هنوز مسئولیت این حمله را رسما بر عهده نگرفته است. در پی این اتفاق سردار مجمدغلي جعفری، گفت: «این شهادت‌ها ثابت کرد که ما نباید از جهاد فاصله بگیریم؛ صهیونیست‌ها باید منتظر صاعقه‌های ویرانگر باشند؛ آنها در گذشته ظهور خشم ما را دیده‌اند.»
:
با این حال یک مقام امنیتی اسرائیل گفت که کشتن فرمانده ایرانی هدف از انجام این حمله نبود و اسرائیل گمان می‌کرد که گروهی از شبه‌نظامیان سطح‌پایین را هدف قرار داده است. این مقام ارشد امنیتی اسرائیل، روز سه‌شنبه گذشته به خبرگزاری رویترز گفت: «ما فکر می‌کردیم که یکی از واحدهای کم‌اهمیت دشمن را که در تدارک حمله به ما در نواحی مرزی است٬ هدف قرار داده‌ایم. هشدار را دریافت کردیم٬ وسیله نقلیه آنها را شناسایی کردیم و وقتی مطمئن شدیم که ماشین دشمن است آن را هدف قرار دادیم.»
:
این مقام ارشد امنیتی اسرائیل به شرط افشا نشدن هویتش این اطلاعات را در اختیار خبرگزاری رویترز قرار داده٬ چون اسرائیل رسما مسئولیت اجرای این حمله را برعهده نگرفته است. به گزارش رویترز نگرانی از اقدامات تلافی‌جویانه‌ی حزب‌الله لبنان و دیگر گروه‌ها موجب شده‌ که اسرائیل تعداد بیشتری از نیروهای نظامی خود را در مرز شمالی با سوریه و لبنان مستقر کند.

./.

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین