امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۸:۰۶ Sunday, 8 November 2026

دفاع ارتش مصر از کشتار حامیان مرسی/ حزب النور از مذاکره با دولت کنار کشید

دفاع ارتش مصر از کشتار حامیان مرسی

بعد از کشته شدن 40 تن از حامیان مرسی، در حمله نیروهای امنیتی و ارتش مصر، فرماندهی نیروهای مسلح با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد اقدام ارتش در پاسخ به تلاش گروهی “تروریست” برای تصرف مقر گارد ریاست جمهوری بود.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ” ایسنا “،  به نوشته روزنامه مصری الیوم السابع، فرماندهی نیروهای مسلح مصر در بیانیه‌ای اعلام کرد: گروه‌های تروریست و مسلح صبح امروز(دوشنبه) تلاش کردند تا به مقر گارد ریاست جمهوری در خیابان‌ صلاح سالم را تسخیر کنند و به نیروهای امنیتی و پیلس شهری مصر حمله کردند.

 

در بیانیه نیروهای مسلح مصر اعلام شده است: بر اثر حمله گروه‌های مسلح تروریست یک افسر گارد ریاست جمهوری و یک سرباز کشته و تعدادی از سربازان زخمی شدند که حال شش تن از آن‌ها وخیم است.

براساس این بیانیه، نیروهای مسلح مصر توانستند 200 تن از “طرفداران اخوان المسلمین” را که سلاح گرم، مهمات، سلاح‌های سرد و کوکتل مولوتوف در اختیار داشتند، بازداشت کنند.

در این بیانیه اعلام شده که خیابان‌ صلاح سالم از معترضان پاکسازی شده و دستگیری افراد مضنون ادامه دارد. دستگاه‌های قضایی نیز تدابیر لازم را علیه افراد بازداشت شده اتخاذ کرده‌اند.

از سوی دیگر حزب سلفی النور در نخستین واکنش به رخدادهای مقابل مقر گارد ریاست جمهوری اعلام کرد که از روند مذاکرات سیاسی مصر کنار کشیده‌ است.

نادر بکار، سخنگوی حزب سلفی النور در صفحه شخصی خود در “توییتر” نوشت: ما در قبال کشتارهای گارد ریاست جمهوری ساکت نخواهیم نشست و خواهان جلوگیری از خونریزی‌ هستیم اما اکنون جوی خون راه افتاده است.

اخوان المسلمین نیز در واکنش به حوادث مقابل مقر گارد ریاست جمهوری با فراخوان هواداران خود خواستار تظاهرات گسترده علیه نیروهای مسلح شد.

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین