امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۰۶:۰۰ Sunday, 8 November 2026

صادق نجفی:تولید بیش از 8200 تن کالا در پنج ماهه‌ی نخست سال

صادق نجفی:تولید بیش از ۸۲۰۰ تن کالا در پنج ماهه‌ی نخست سال

مدیرعامل سازمان منطقه‌ی آزاد ارس از تولید بیش از 8200 تن کالا در پنج ماهه‌ی نخست سال در این منطقه خبر داد.

 

به گزارش  سایت تحلیلی و خبری بینا نیوز، منطقه‌ی آذربایجان‌شرقی به نقل از روابط عمومی سازمان منطقه‌ی آزاد ارس، «صادق نجفی» با اعلام این خبر افزود: تولیدات 72 واحد تولیدی و صنعتی منطقه‌ی آزاد ارس در پنج ماهه‌ی نخست سال با بیش از 8200 تن، ارزشی بالغ بر 443 میلیارد و 522 میلیون ریال داشته است.

 

وی ادامه داد: عمده کالاهای تولید شده در کارخانجات منطقه‌ی آزاد ارس فرآورده‌های نفتی، مبلمان خانگی، لوازم آرایشی بهداشتی، انواع نخ، گوشی موبایل، موتورسیکلت، درب و پنجره UPVC، کیسه و رول پلاستیکی، فر برقی جوجه‌گردان، بنزین با اکتان 84 تا 94 ، کشمش بسته‌بندی، روغن هیدرولیک، سوخت تقطیری، انواع کابین آسانسور، گرانول، لوازم پلی‌اتیلنی پارک بازی کودکان، صفحه‌ی کابینت، هیدروکربن سبک و سنگین و انواع ام.دی.اف هستند.

 

وی افزود: در همین مدت بیش از 39 میلیون دلار کالا با وزن 52 هزار تن به بیش از 14 کشور دنیا از گمرک منطقه‌ی آزاد ارس صادر شده است.

 

نجفی با بیان این‌که تاکنون بیش از 30 هزار میلیارد ریال در منطقه‌ی آزاد ارس سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی انجام شده است، اظهار کرد: هم‌اکنون 143 واحد تولیدی جدید در فازهای صنعتی منطقه‌ی آزاد ارس در حال احداث هستند.

 

وی موقعیت جغرافیایی مناسب، نزدیکی به بازار 400 میلیونی کشورهای CIS، قرارگیری در درون بازار 10 میلیونی شمال‌غرب ایران، قرارگیری در مرزهای سه کشور آذربایجان، ارمنستان و نخجوان، زیرساخت‌های مناسب، فراوانی انرژی‌های برق و گاز، خطوط پرسرعت مخابراتی، آب فراوان رود ارس، وجود چهار سد بزرگ، زمینه‌های فراوان و فرصت‌های سرمایه‌گذاری گسترده را از مزیت‌های ارس برای سرمایه‌گذاری برشمرد.

 

برخورداری از نخستین خط آهن برقی ایران با قدمت حدود یک‌صد سال و نیز سابقه‌ی یک‌صد ساله‌ی گمرک از مهم‌ترین زیرساخت‌های ارتباطی و اقتصادی در این منطقه بشمار می‌روند.

 

منطقه‌ی آزاد ارس در چهار بخش منفصل در شمال‌غرب ایران و نقطه‌ی صفر مرزی در مجاورت با کشورهای ارمنستان، آذربایجان و جمهوری خودمختار نخجوان و کنار رود مرزی ارس استقرار یافته است و به علت ظرفیت‌های بالقوه جغرافیایی و استراتژیکی از اهمیت فراوانی برای تجار داخلی و خارجی برخوردار است.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین