امروز: یکشنبه، ۲۹ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۰۷:۰۳ Sunday, 20 September 2026

عراقچی: ایران آمادگی دارد تا 29 تیر به مذاکرات ادامه دهد

عراقچی: ایران آمادگی دارد تا ۲۹ تیر به مذاکرات ادامه دهد

معاون وزیر خارجه ایران اظهار کرد که هیات مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران آمادگی دارد از 11 تیرماه تا 29 تیر با 1+5 مذاکره کند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز ،  سیدعباس عراقچی، عضو ارشد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای کشور در گفت‌وگو با ایسنا در پاسخ به این پرسش که پیش از این اعلام شده بود از 11 تا 24 تیرماه ششمین دور مذاکرات ایران و 1+5 در وین برگزار می‌شود گفت: هیات مذاکره‌کننده ایران از 11 تیرماه وارد مذاکرات می‌شود و آمادگی دارد تا پایان تیرماه به مذاکرات ادامه دهد.

 

بر همین اساس، از هفته گذشته وزارت خارجه اتریش برای حضور خبرنگاران از 11 تا 24 تیرماه اعلام آمادگی کرده است. هم‌چنین نماینده روسیه در سازمان ملل نیز اعلام کرده بود که 11 تا 24 تیر (2 تا 15جولای) زمان مذاکرات بعدی خواهد بود.

 

به گزارش ایسنا،‌ با توجه به تداخل لیالی قدر با مذاکرات هسته‌ای در چارچوب توافق جامع که در مرحله پایانی است، تصمیم اولیه از سوی هیات ایرانی بر این بود که در صورت به نتیجه نرسیدن تا 24 تیر و مصادف شدن آن با شب‌های قدر مذاکرات برای چند روز متوقف و پس از آن دوباره از سر گرفته شود.

 

اما این گفته عراقچی که “ایران آمادگی دارد تا 29 تیر به مذاکرات ادامه دهد” به این معنا است که اگر روند گفت‌وگوها برای رسیدن به توافق نهایی نزدیک باشدَ و متوقف کردن گفت‌وگوها به مذاکرات لطمه وارد کند، هیات ایرانی آمادگی دارد بدون وقفه به مذاکرات تا پایان تیرماه ادامه دهد.

 

هم‌چنین معاون وزیر خارجه درباره شروع مذاکرات در 11 تیرماه به ایسنا گفت که “مذاکرات از صبح روز چهارشنبه 11 تیرماه و به احتمال قوی با دیدار دو جانبه خانم اشتون و آقای ظریف آغاز می‌شود.”

 

وی در عین حال تصریح کرد: روند مذاکرات بعدی قابل پیش‌بینی نیست و احتمال‌های زیادی مطرح است؛ ممکن است زود‌تر از 29 تیر نتیجه حاصل شود یا نیاز باشد برای چند روز پس از تیر ماه نیز مذاکرات ادامه یابد.

 

به گزارش ایسنا، مذاکرات هسته‌ای ایران و 1+5 برای رسیدن به “برنامه اقدام مشترک جامع” از بهمن‌ماه سال 1392 آغاز و تاکنون پنج دور مذاکره در شهر وین پایتخت اتریش و مقر سازمان ملل در این شهر برگزار شده است.

 

ایران و 1+5 در چارچوب “برنامه اقدام مشترک” (توافق ژنو) برای شش ماه مذاکرات درباره گام نهایی را آغاز کردند اما اجرای این برنامه و مذاکرات برای توافق نهایی می‌تواند برای شش ماه دیگر تمدید شود. با این حال دو طرف تلاش دارند در موعد اولیه پیش‌بینی شده یعنی 29 تیرماه به نتیجه برسند.

 

انتهای پیام

 

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین