امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۷:۳۷ Sunday, 8 November 2026

قانونگذاران انگلیسی به همه‌پرسی خروج از اتحادیه اروپا رای منفی دادند

قانونگذاران انگلیسی به همه‌پرسی خروج از اتحادیه اروپا رای منفی دادند

تلاش نخست‌وزیر انگلیس برای قانونی کردن طرح برگزاری همه‌پرسی در خصوص خروج این کشور از اتحادیه اروپا در پارلمان، با شکست مواجه شد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، دیوید کامرون، نخست‌وزیر انگلیس تلاش کرد وعده خود به منظور برگزاری همه‌پرسی مربوط به خروج این کشور از اتحادیه اروپا را از طریق پارلمان تبدیل به قانون کند اما قانونگذاران بلندپایه این طرح وی را ناکام گذاشتند.

 

با این وجود، حزب محافظه‌کار دیوید کامرون اعلام کرد که برای رسیدن به مقصود خود و تبدیل این وعده به یک قانون راه‌های دیگری را به کار می‌گیرد. این طرح به دویوید کامرون کمک می‌کند تا نظر مخالفان با اتحادیه اروپا در حزب خود را جلب کند.

 

کامرون امیدوار بود بتواند از یک مجرای قانونگذاری متعلق به غیر ارتدوکس‌ها در پارلمان استفاده کند تا برای تعهد خود به منظور برگزاری همه‌پرسی خروج از اتحادیه اروپا در سال 2017 حمایت قانونی کسب کند.

 

اما روز جمعه نمایندگان حزب مخالف کارگر در مجلس علیای پارلمان، لایحه دیوید کامرون را با تضمین این که زمان کافی برای تبدیل شدن به قانون را به دست نخواهد آورد، ناکام گذاشتند.

 

جیمز وارتون، نماینده محافظه‌کار پارلمان انگلیس که حامی این لایحه بود، گفت: امروز لیبرال دموکرات‌ها و حزب کارگر به دموکراسی و مردم انگلیس اهانت کردند.

 

نتایج نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد، 43 درصد از مردم انگلیس به خروج انگلیس از اتحادیه اروپا رای می‌دهند و تنها 33 درصد خواهان ماندن در این اتحادیه هستند.

 

این گرایش سبب تقویت حمایت از حزب استقلال در انگلیس می‌شود که حزب مخالف اتحادیه اروپا است و این موضوع شکسته شدن آرای حزب محافظه‌کار در انتخابات سال آینده میلادی را موجب می‌شود.

 

وارتون گفت، حزب وی تلاش دیگری برای تصویب این قانون انجام داده و در صورت لزوم از قدرت‌هایی که به نادرست استفاده می‌شوند، بهره خواهد گرفت تا مجلس علیا را دور بزند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین