امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۲۰:۲۷ Sunday, 8 November 2026

معاون ستاد کل نیروهای مسلح: اجازه بازرسی از اماکن نظامی را نمی‌دهیم

معاون ستاد کل نیروهای مسلح: اجازه بازرسی از اماکن نظامی را نمی‌دهیم

معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیروهای مسلح با تاکید مجدد بر مواضع قبلی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران گفت: تحت هیچ شرایطی اجازه دسترسی به اماکن نظامی را نمی دهیم.

:

به گزارش سایت خبری بینانیوز‌، به نقل از خبرگزاری ایرنا، سردار سرتیپ پاسدار سیدمسعود جزایری، با اشاره به زیاده خواهی های قدرت های استکباری در روند مذاکرات هسته ای افزود: به طرف های غربی مذاکرات هسته ای می گوییم وارد این حیطه نشوند زیرا تحت هیچ شرایطی اجازه دسترسی به اماکن نظامی داده نخواهد شد.
:
وی اضافه کرد: تدابیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد ممنوعیت هرگونه بازرسی از اماکن نظامی برای نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قطعی است و خارجی ها هرگز به این خواسته نخواهند رسید. سردار جزایری تاکید کرد: توان بازدارندگی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در حالت فعال و پشیمان کننده ای قرار دارد.
:
تکذیب سخنان منتسب به سردار شریف درباره بازرسی از مراکز نظامی

:
این در حالیست كه یک مقام مسئول در روابط عمومی سپاه سخنان منتسب به سردار شریف درباره بازدید از مراکر نظامی را تکذیب کرد.
:
به گزارش سپاه نیوز، در پی اظهارات سردار رمضان شریف مسئول روابط عمومی کل سپاه و رئیس ستاد انتفاضه و قدس پیرامون بازدید از مراکز هسته ای و نظامی کشورمان در نشست خبری ایشان، یک مقام مسئول در روابط عمومی کل سپاه گفت: اظهارات منتسب به سردار شریف پیرامون مذاکرات هسته ای و بازدید از مراکز هسته ای و نظامی تکذیب شده و ایشان در نشست خبری خود پیرامون تشریح برنامه های روز جهانی قدس هیچ گونه اظهار نظری در این خصوص نداشته اند.
:
پیش از این خبرگزاری ها به نقل از سخنگوی سپاه پاسداران روز پنج‌شنبه، ۱۸ تیر، گفته بودند که مقامات جمهوری اسلامی به «هیچ وجه» به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اجازه‌ بازرسی از «اماکن نظامی» را نخواهند داد.

./.

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین