امروز: پنج شنبه، ۱۴ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۲۳:۲۲ Thursday, 5 November 2026

معصومه ابتکار بانوی محیط زیست جهان شد

معصومه ابتکار بانوی محیط زیست جهان شد

معصومه ابتکار از سوی بنیاد جهانی انرژی برنده تندیس بانوی محیط زیست جهان شد.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، فولفگانگ نیومن – بنیانگذار موسسه بنیاد جهانی انرژی در نشست خبری خود گفت: در سال 2008 میلادی با همکاری کوفی عنان تصمیم گرفته شد تا کسانی که در بحث محیط زیست و مصرف درست انرژی در جهان فعال هستند شناسایی و تقدیر شود. این کانون با هدف تعیین استراتژی‌های محیط زیست آینده جهان و شناسایی شخصیت‌های تاثیرگذار در محیط زیست تشکیل شده است.

 

وی با اشاره به این که معصومه ابتکار سومین فرد در جهان است که این تندیس را دریافت می‌کند، افزود: اولین شخصیتی که تندیس را دریافت کرد میخائیل گورباچف بود و نفر دوم نیز آرنولد شوآرتزینگر بود که به دلیل راه‌اندازی سیستم انرژی در ایالت کالیفرنیا لقب مرد انرژی خورشیدی را دریافت کرد و از سوی این بنیاد مورد تقدیر قرار گرفت. خانم ابتکار نیز سومین فردی هستند که لیاقت دریافت این عنوان را به عنوان فردی که نماینده رئیس جمهور و رئیس محیط زیست دارند. چرا که ایشان با مشکلات عدیده اقتصادی که در این کشور وجود دارد به فکر محیط زیست و مصرف درست انرژی هستند. به همین منظور لقب بانوی محیط زیست جهان را به ایشان اعطا می‌کنیم.

 

وی با اشاره مشکل آلودگی هوا در تهران اظهار کرد: مشکل اصلی آلودگی هوای تهران حالت دره‌ای مانند این استان است و از آنجایی که میلیون‌ها خانوار در تهران زندگی می‌کنند یکی از مشکلات اصلی سیستم گرمایشی خانه‌هاست و به نظر می‌رسد با صرفه‌جویی انرژی تا 70 الی 80 درصد تهران می‌تواند به همین میزان مشکل آلودگی خود را حل کند.

 

وی افزود: یکی دیگر از بزرگترین مشکلات ایران حضور میلیون‌ها خودرو در حال تردد در تهران است و از آنجایی که بنزین مصرفی خودروها دارای گوگرد هستند باید بنزین‌هایی با تکنولوژی روز در این شهر استفاده شود.

 

وی افزود: یکی دیگر از مشکلات آلودگی هوای تهران عدم استفاده خودروسازان از نسل جدید موتورهای روز است و در برنامه 10 ساله می توان تغییرات بنیادی در این زمینه ایجاد کرد.

 

وی با اشاره به این که ایران پتانسیل استفاده از تکنولوژی‌های روز را دارد، اظهار کرد: در 30 سال گذشته در اروپا تکنولوژی‌های زیادی را اجرا کردیم ولی فقط 30 تا 40 درصد آن‌ها موفقیت ‌آمیز بودند. این 30 درصد باید در ایران هم وارد شود.

 

به گزارش ایسنا، بنیاد جهانی انرژی یکی از ارگان‌های همکار در زمینه محیط زیست، انرژی و توسعه نسل آتی با سازمان ملل است که بیش از 30 سال است در این زمینه فعالیت دارد و در 11 سال گذشته شخصیت‌های جهانی در زمینه محیط زیست و انرژی را شناسایی و به جهان معرفی می‌کند.

 

مراسم اعطای جایزه تندیس بانوی محیط زیست جهان شش روز دیگر در سازبورگ اتریش انجام خواهد شد ولی وولگاف نیومن شخصا برای اعطای این جایزه به ایران سفر کرده است و فردا در هشتمین کنفرانس مدیریت سبز این تندیس را به معصومه ابتکار اعطا خواهد کرد.

 

انتهای پیام

 

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین