امروز: جمعه، ۱۵ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۱۱:۰۲ Friday, 6 November 2026

واکنش وزارت خارجه آمریکا به انتقادات ایران از حوادث فرگوسن

واکنش وزارت خارجه آمریکا به انتقادات ایران از حوادث فرگوسن

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در واکنش به انتقاد کشورهایی چون ایران و مصر از عملکرد پلیس این کشور با معترضان در شهر فرگوسن، گفت: مردم آزادند تا هر آنچه می‌خواهند بیان کنند اما آنچه در این جا اتفاق می‌افتد قابل مقایسه برخی حوادث مشابه در این کشورها نیست.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، ماری هارف، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در نشست خبری روزانه خود در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص انتقاد ایران، مصر و چین از سرکوب خشونت‌آمیز اعتراضات اخیر شهر فرگوسن، گفت: ما اینجا در آمریکا سوابق‌مان در زمینه مقابله با مشکلاتمان را به طور شفاف و صادقانه در برابر هر کشور دیگری در دنیا قرار می‌دهیم. زمانی که اتفاقی در کشور ما رخ می‌دهد ما آن را صادقانه و شفاف حل می‌کنیم.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا افزود: بنابراین ما به کشورهای دیگر پیشنهاد می‌دهیم که این‌گونه عمل کنند.

 

بر اساس گزارش پایگاه اینترنتی وزارت امور خارجه آمریکا، ماری هارف همچنین تأکید کرد: آن چه ما به آن اعتقاد داریم آزادی بیان است. بنابراین مردم آزادند تا درباره حوادثی که در آمریکا رخ می‌دهد اظهار نظر کنند. به علاوه من نیز آزادم تا با مقایسه و انتقادات آنها مخالفت کنم.

 

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در ادامه در مورد جیسون رضائیان، خبرنگار روزنامه واشنگتن پست که چندی پیش در تهران بازداشت شد به صحبت‌های گذشته خود اکتفا کرد و گفت: مسأله جدیدی در این باره وجود ندارد. ما به درخواست‌های خود از دولت ایران برای آزادی این شهروند آمریکایی ادامه می‌دهیم.

 

هارف افزود: ما از سفارت سوئیس خواسته‌ایم تا خدمات کنسولی لازم را ارائه دهد اما پاسخ دولت ایران به ما این است که رضائیان تبعه آمریکایی نیست و آنها تنها او را به عنوان یک شهروند ایرانی می‌شناسند.

 

وی همچنین در مورد زمان برگزاری دور بعدی مذاکرات ایران و گروه 1+5، اظهار کرد: هنوز زمانی برای این مذاکرات تعیین نشده است. ما هنوز به دنبال برگزاری آن پیش از نشست مجمع عمومی سازمان ملل و همزمان با آن هستیم. اگر زمان قطعی آن مشخص شود من به شما اطلاع خواهم داد.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین