امروز: یکشنبه، ۱۷ آبان ۱۴۰۵ ساعت ۰۴:۲۵ Sunday, 8 November 2026

وزیر دفاع: گزینه‌های روی میز خللی در اراده ملت ایجاد نمی‌کند

وزیر دفاع: گزینه‌های روی میز خللی در اراده ملت ایجاد نمی‌کند

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به تهدیدها علیه جمهوری اسلامی ایران، گفت: هیچ گزینه روی میزی در اراده ملت ایران خلل ایجاد نمی‌کند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا،  سردار سرتیپ حسین دهقان در مراسم راهپیمایی 22 بهمن در سمنان افزود: امروز ما در شرایطی وارد سی و ششمین سال از عمر نظام جمهوری اسلامی می‌شویم که نظام قدرتمندی هستیم و این مهم از دستاوردها و آرمانهای امام خمینی(ره) و انقلاب است.

 

وی اضافه کرد: امروز روز اوج احساس غرور، عزت و اقتدار و تجلی کامل اتحاد و انسجام و پیروی ملت از رهبری و تجدید میثاق ملت با آرمانهای انقلاب و ارزشهای انقلاب است.

 

وزیر دفاع با طرح این پرسش که ملت در سایه انقلاب چه چیزی را جستجو می‌کرد و امروز انقلاب اسلامی ایران در چشم جهانیان چگونه است؟ تصریح کرد: ملت ایران در پی نفی نظام ستمشاهی بود که 2500 سال در ملت خودباوری و پذیرش توانمندی ملی را نفی می‌کرد؛ نظامی که دنبال وابستگی ملت ایران به اجانب بود.

 

دهقان با بیان اینکه “نظام ستمشاهی به دنبال براندازی فرهنگ اسلامی و ملی ما و حاکم کردن فرهنگ غربی در کشور بود”، افزود: امروز نظام سیاسی ما که برآمده از انقلاب متکی بر اصل مترقی ولایت فقیه است، نظامی است که بر اساس خواسته و اراده ملت و بر پایه آموزه‌های دینی اداره می‌شود و کمتر نظام سیاسی در دنیا وجود دارد که از استقلالی شبیه نظام سیاسی ایران برخوردار باشد.

 

وی با بیان اینکه “نظام جمهوری اسلامی ایران با حضور آگاهانه و مؤمنانه مردم به پیش می‌رود”، خاطرنشان کرد: دشمنان همه همت خود را به کار گرفته‌اند که مانع شوند ملت ما به دانش هسته‌ای دست یابد و هر نوع تحریم، تهدید و جنایتی را بر علیه این نظام و مردم به کار می‌برند اما اراده و خواست مردم در اراده دانشمندان هسته‌ای متجلی شد و امروز ملت ما از دانش هسته‌ای بهره‌مند است.

 

وزیر دفاع تصریح کرد: ملت ما امروز در گوشه گوشه کشور آمده‌اند که بگویند این ملت مسیر عزت و اقتدار را با قدرت بیشتری ادامه می‌دهد و آمده‌اند تا به تیم مذاکره‌کننده بگویند این ملت از خواسته‌های به حق خود نمی‌گذرد.

 

وی با اشاره به حضور گسترده مردم سمنان و دیگر استان‌های کشور در راهپیمایی امروز، اضافه کرد: دنیا باید بداند این ملت حاضر است هر هزینه‌ای را برای عزت خود بدهد.

 

دهقان با بیان اینکه “نظام سلطه اساساً از روز اول انقلاب حاضر به پذیرش نظام اسلامی نبود”، خاطرنشان کرد: نظام اسلامی ما بطور ریشه‌ای با نظام سلطه در تعارض است. آنچه آمریکا امروز از آن به عنوان گزینه روی میز یاد می‌کند، در اراده ملت ایران خللی ایجاد نمی‌کند و از این رو باید بداند فریاد “مرگ بر آمریکا” همواره متوجه دولت مردان آمریکایی است که به تبعیت از لابی صهیونیستی دنبال تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران هستند.

 

وزیر دفاع تصریح کرد: موضوع هسته‌ای تنها موضوعی است که دولت ما حاضر است بر سر آن با کشورهای 1+5 وارد مذاکره شود و در هیچ دستور کار دیگری به جز موضوع هسته‌ای حاضر به مذاکره نخواهد شد.

 

وی با بیان اینکه “غربی‌ها و مقامات آمریکایی دستیابی به سلاح هسته‌ای را بهانه‌ای برای ایجاد فشارها و تهدیدها بر علیه ملت ایران قرار داده‌اند”، گفت: طبق فتوای امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری، ما به عرصه سلاح هسته‌ای که ابزار کشتار جمعی است هیچگاه ورود پیدا نمی‌کنیم، چراکه بزرگترین سلاح ملت ما برای مقابله با نظام سلطه اتحاد، انسجام و اطاعت از رهبری است که هیچکس و هیچ قدرتی نمی‌تواند آن را از ملت ایران بگیرد.

 

دهقان تصریح کرد: امروز ما در بُعد دفاعی دارای بالاترین تجهیزات نظامی هستیم و همین ما را قادر می‌کند تا با قدرت در برابر نظام سلطه بایستیم و در صورت حمله به ما پاسخ پشیمان‌کننده‌ای به آنها بدهیم. آنها در هشت سال دفاع مقدس یکبار اراده و عزم کشور ما را آزمودند. آنها می‌دانند با وجود پشتیبانی همه‌جانبه غرب و شرق از این جنگ تحمیلی، در نهایت پیروزی از آن ملت بزرگ ایران بود.

 

وزیر دفاع با بیان اینکه “هر جریان و کشوری که بخواهد در مقابل نظام سلطه بایستد، ما از آنها حمایت می‌کنیم”، تصریح کرد: امروز حزب‌الله لبنان، جریان انتفاضه فلسطین و … برخی گروه‌ها در کشورهای اسلامی از چنان قدرتی برخوردارند که اسرائیل که مدعی بهره‌مندی از چهارمین ارتش بزرگ دنیاست، قدرت چپ نگاه کردن به آنها را ندارد.

 

وی در پایان با بیان اینکه “امروز ملت بزرگ ایران و نظام جمهوری اسلامی در جایگاه رفیعی قرار دارند”، تصریح کرد: ایران اسلامی امروز یک الگوست و همه ملت‌های آزاده جهان از ایستادگی آنها در برابر نظام سلطه سرمشق می‌گیرند.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین