امروز: سه شنبه، ۳۱ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۰۳:۱۲ Tuesday, 22 September 2026

کفاشیان: ما هم از کی‌روش دلخوریم/ سعی می کنیم او را باز‎گردانیم

کفاشیان: ما هم از کی‌روش دلخوریم/ سعی می کنیم او را باز‎گردانیم

رییس فدراسیون فوتبال تاکید کرد که این فدراسیون فعلا با هیچ مربی به جز کی روش مذاکره نکرده و تلاش می کند که این مربی پرتغالی را به ایران باز گرداند.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز به نقل از ایسنا ، علی کفاشیان – رییس فدراسیون فوتبال درباره آخرین وضعیت کارلوس کی‌روش، گفت: ما و کی‌روش در بیشتر موارد تفاهم داریم و تنها چند مورد کوچک وجود دارد که باید درباره‌اش به توافق برسیم.

 

وی در پاسخ به این سوال که لحن صحبت‌های کی‌روش نشان می‌دهد که او با ناراحتی ایران را ترک کرده است،‌گفت: ایرادی ندارد، چون ما هم از او دلخوریم.

 

وی افزود: طبق آخرین صحبتهایی که داشتیم متنی را آماده کردیم که آن را برای کی‌روش می‌فرستیم، اگر او این متن را تایید کرد و حاضر به امضای آن بود به ایران باز می‌گردد و کار را شروع می‌کنیم.

 

رییس فدراسیون فوتبال درباره علت رفتن کی‌روش از ایران، گفت: او دیروز (پنجشنبه) با ما تماس گرفت و گفت که هم ویزایش تمام شده و هم در دوبی کاری دارد که باید برای انجامش برود. او سپس به پرتغال می‌رود، ولی اگر متنی را که با ایمیل برای او می‌فرستیم بپذیرد و برای امضای آن به ایران بیاید کار را شروع می‌کنیم.

 

کفاشیان درباره گفته کی‌روش مبنی بر این که فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش و جوانان باید اختلاف خود را کنار بگذارند، گفت: وزارت ورزش اختیار امضای قرارداد با کی‌روش را به ما سپرده و این وظیفه فدراسیون است، اما ما هم برای امضای قرارداد چهار ساله باید همه چیز را بررسی کنیم، چون باید در این مدت پاسخگو باشیم و هر گاه کار در میانه راه قطع شود خسارت سنگینی به فدراسیون تحمیل می‌شود.

 

وی درباره آماده سازی تیم ملی برای جام ملت‌های آسیا نیز، گفت: برای تیم ملی هیچ نگرانی وجود ندارد. برنامه اردوها تا جام ملت‌ها کاملا مشخص است و حتی اگر کی‌روش قرارداد جدید را امضا می‌کرد هم فعلا کاری برای انجام دادن نداشت و تنها شاید بازی‌های لیگ را تماشا می‌کرد.

 

رییس فدراسیون فوتبال در پایان تاکید کرد: به جز کی‌روش تا الان با هیچ مربی ایرانی و خارجی مذاکره‌ای نکرده ایم و فعلا تمام فکرمان این است که با کی‌روش به تفاهم برسیم و کار را با او ادامه دهیم.

 

ا‌نتها‌ی پیا‌م

 

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین