امروز: دوشنبه، ۳۰ شهریور ۱۴۰۵ ساعت ۰۰:۱۵ Monday, 21 September 2026

کی‌روش: در قرارداد سخت‌گیری نکردم/ دست به دست هم تیم قدرتمندی می‌سازیم

کی‌روش: در قرارداد سخت‌گیری نکردم/ دست به دست هم تیم قدرتمندی می‌سازیم

سرمربی تیم ملی گفت: به مردم ایران قول داده بودم به ایران بر می‌گردم تا دست به دست هم دهیم و تیم ملی قدرتمندی را بسازیم.

 

به گزارش سایت تحلیلی خبری بینانیوز ، کارلوس کی‌روش پس از واکنش مثبت به قرارداد نهایی به فدراسیون فوتبال برای سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایران در گفت‌وگو با ایسنا، درباره این توافق، اظهار کرد: پیش از این با علی کفاشیان (رییس فدراسیون فوتبال) توافق کرده بودیم و الان هم همان توافقات روی کاغذ آمده و فکر می‌کنم درباره تمامی جزئیات به توافق نهایی رسیده‌ایم. من خوشحال هستم که در خدمت فوتبال ایران خواهم بود.

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا خواسته های فدراسیون فوتبال و شما در متن این قرارداد لحاظ شده و کیفیت این توافق چگونه است؟ نیز تصریح کرد: متن قرارداد محرمانه است، اما همان طور که من در قرارداد قبلی که با فدراسیون داشتم چندان سختگیری نکردم در قرارداد دوباره و جدید هم همان رویه را داشتم. من خوشحال هستم که ایرانی‌های زیادی طرفدار حضورم در تیم ملی کشورشان هستند. من به مردم ایران قول داده‌ بودم که بر می‌گردم و می‌خواهیم موفقیت‌های بزرگی را همراه با تیم ملی به دست آوریم.

 

کی‌روش در پاسخ به این سوال که چه زمانی برای امضای قرارداد به ایران بر می‌گردید، گفت: در حال حاضر پاسخم را به فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده‌ام و ما باید بیش از این فرصت را از دست ندهیم. آقای خراطی در تلاش است که برای سه شنبه صبح برای من بلیت رزرو کند. الان وقتی است که همه باید دست به دست هم دهیم تا تیم ملی به خوبی آماده شود. هدف پیش روی ما موفقیت در جام ملت‌های آسیا است و بعد از آن به جام جهانی 2018 و حضور در این بازی‌ها فکر می‌کنیم.

 

ا‌نتها‌ی پیا‌م

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین