امروز: جمعه، ۳ مهر ۱۴۰۵ ساعت ۱۰:۵۲ Friday, 25 September 2026

گروهک جیش‌العدل جرات کوچک‌ترین جسارتی به پنج مرزبان ایرانی را ندارد

گروهک جیش‌العدل جرات کوچک‌ترین جسارتی به پنج مرزبان ایرانی را ندارد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت که گروهک جیش‌العدل جرات کوچک‌ترین جسارتی به پنج مرزبان ایرانی را ندارد.

به گزارش سایت تحلیلی خبری  بینانیوز ، سیدحسین نقوی‌حسینی در گفت‌وگو با ایسنا ،اظهار کرد: قطعا دولت پاکستان مسئول سلامت گروگان‌های ایرانی است و باید نسبت به آنها پاسخگو باشد.

 

وی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران موضوع آزادی گروگان‌های ایرانی را از طریق دولت پاکستان پیگیری می‌کند، افزود: وزارت خارجه و وزارت کشور مذاکرات زیادی با مقامات پاکستانی داشته‌اند و مسئولین ولایت بلوچستان پاکستان به دولت‌شان قول داده‌اند موضوع را تا آزادی گروگان‌ها دنبال کنند.

 

نماینده مردم ورامین در مجلس با اشاره به تهدید گروهک تروریستی جیش‌العدل به اعدام یکی از پنج مرزبان ایرانی، خاطرنشان کرد: این تهدیدی بی‌جاست و ما به آنها پیام می‌دهیم که اگر دست از پا خطا کنند دولت ایران می‌داند چه اقدامی باید انجام دهد که اصلا جیش‌العدلی وجود نداشته باشد.

 

نقوی‌حسینی تصریح کرد: این تهدیدات نمی‌تواند جمهوری اسلامی را تحت تاثیر قرار دهد و همه ما می‌دانیم که آنها کوچک‌ترین جسارتی به گروگان‌های ما را ندارند زیرا عواقبش را برای خودشان نابودکننده می‌دانند.

 

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: ما از همه ظرفیت‌های امنیتی، سیاسی، نظامی و انتظامی برای تضمین سلامتی و آزادی گروگان‌ها استفاده می‌کنیم و به اقدامات خود ادامه می‌دهیم تا گروگان‌ها آزاد شوند و این تهدیدات هم نمی‌تواند ما را از تلاش بازدارد یا ما را تسلیم خواسته‌های گروگان‌گیرها کند.

 

وی در پایان تاکید کرد: گروهک جیش‌العدل به ظرفیت و توان جمهوری اسلامی اشراف دارند و خودشان می‌دانند تهدیداتی که مطرح کرده‌اند تهدیدات بیجا و نابخردانه‌ای است.

 

انتهای پیام

 

توییت بینا

9:47 (۲ سال قبل) ۱

رشد انفجاری بیت کوین همچنان ادامه دارد

9:42 (۲ سال قبل) ۲

ادامه همدستی ۱۳ ماهه آمریکا در نسل‌کشی غزه

9:32 (۲ سال قبل) ۳

اولین سفر استانی رئیس جمهور به سیستان و بلوچستان

12:08 (۲ سال قبل) ۴

تابستان ۲۰۲۴ گرم‌ترین تابستان تاریخ شد

11:02 (۲ سال قبل) ۵

والیبال نشسته مردان ایران، با اقتدار قهرمان پاراالمپیک شد

11:15 (۲ سال قبل) ۶

٢۶ بازیکن به تیم ملی فوتبال ایران دعوت شدند

11:00 (۲ سال قبل) ۷

سهم مدارس دولتی در نفرات برتر کنکور فقط ۷ درصد

10:59 (۲ سال قبل) ۸

ترافیک سنگین در محورهای هراز، چالوس و آزادراه تهران- شمال

10:57 (۲ سال قبل) ۹

بازداشت عامل تهدید بازیگر مطرح زن به انتشار تصاویر خصوصی‌اش در اینستاگرام

12:08 (۲ سال قبل) ۱۰

۸۰ هزار معلم جدید از مهر امسال به جمع معلمان اضافه می‌شوند

12:01 (۲ سال قبل) ۱۱

فاطمه مهاجرانی سخنگوی دولت شد

12:00 (۲ سال قبل) ۱۲

الیاس حضرتی رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت شد

11:58 (۲ سال قبل) ۱۳

سردار مؤمنی جانشین فرماندهی کل نیروهای مسلح در نیروی انتظامی شد

10:06 (۲ سال قبل) ۱۴

عراقچی، وزیر خارجه:گفتم برجام به شکل فعلی قابل احیا نیست

9:42 (۲ سال قبل) ۱۵

اشتغال نود درصد دانش آموختگان دانشگاه ها در مشاغل غیرمرتبط

9:40 (۲ سال قبل) ۱۶

نرخ بهره بین بانکی به بالاترین رقم خود رسید

12:48 (۲ سال قبل) ۱۷

دستگیری ۱۹۳ شرور و اراذل و اوباش در ۷۲ ساعت گذشته

12:47 (۲ سال قبل) ۱۸

سرعت طوفان در سیستان به بیش از ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت رسید

12:47 (۲ سال قبل) ۱۹

مومنی: باید ورود اتباع به کشورمان متوقف شود

14:33 (۲ سال قبل) ۲۰

جهانگیری: نباید پزشکیان را تنها گذاشت

پربازدیدها

آخرین عناوین